op dit moment 20751 wensen vervuld 1565 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
IMG-20211101-WA0011.jpg

15 november 2021

De tranen van geluk waren niet tegen te houden.

 Mijn zus Bente is ernstig ziek en is noodgedwongen aan huis gekluisterd. Haar zoon Hans (enig kind) woont in België. Alhoewel hij heel regelmatig zijn moeder in Nederland bezoekt, kan zij hem en zijn gezin, gezien haar ziekte niet bezoeken. Op 1 novermber jl. was hij jarig. Wat zou er mooier zijn dan dat Bente haar zoon op zijn verjaardag persoonlijk zou kunnen feliciteren. Iets wat voor onmogelijk werd gehouden. Want hoe ga je zoiets regelen. Dus dacht ik, wellicht kan de Stichting Ambulance Wens Nederland uitkomst bieden. In het geheim heb ik de stichting benaderd, mijn plan uitgelegd en gevraagd of dat überhaupt uitvoerbaar zou zijn. Daar werd mijn plan met groot enthousiasme ontvangen. Het regelen van de nodige zaken voor de reis op 1 november werd in gang gezet. Bente heb ik 31 oktober verteld dat ik de volgende dag een verrassing voor haar had. Dat vond ze reuze spannend. Zuster Julia van Zorgprofs, waar Bente een klik mee heeft, zat in het complot. Zij ging uiteraard ook mee. Stichting Ambulance Wens Nederland zorgde voor een ambulance en twee verpleegkundigen die de hele reis zouden begeleiden. 1 november brak aan. De ambulance stond voor en Bente werd met de brancard opgehaald. Julia en ikzelf reden ook met de ambulance mee. Het verrassingreisje kon beginnen. Voor Bente was de reis niet alleen spannend maar ook zwaar. Echter, ze genoot met volle teugen ook al had ze geen flauw idee waar de reis naar toe ging. Julia hield onderweg op onvolprezen wijze de stemming erin. Er werd veel gelachen om haar grappen en grollen. Na 2 uur rijden kwamen we op de plaats van bestemming aan. Toen drong het tot Bente door waar zij was. Bente was flabbergasted, haar zoon in positieve zin in shock. De tranen van geluk waren niet tegen te houden. Het was intens hartverwarmend om te zien hoe moeder en zoon van deze verrassing genoten. Na 3 uur bezoek was het tijd om weer terug naar Nederland te rijden. Vermoeid, maar met een onbeschrijfelijk geluksgevoel. Ik weet niet hoe ik de Stichting Ambulance Wens Nederland moet bedanken voor deze verrassingsdag. Mijn grote dank gaat uit naar de verpleegkundigen Joyce en Joost. Jullie zijn kanjers. Grote dank ook aan Julia van Zorgprofs. Jullie allen hebben Bente een onvergetelijke dag bezorgd en Hans het allermooiste verjaardagscadeau gegeven.

Heel heel veel dank daarvoor.

Anna

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens