op dit moment 21725 wensen vervuld 1670 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
P1090719.JPG.jpg

27 oktober 2021

Dit was een onvergetelijke dag die nu een mooie herinnering zal blijven

Beste Stichting Ambulance Wens,

"De laatste weken voor deze wens ging mijn moeder (56) hard achteruit, ze had hersenmetastasen en was in korte tijd bedlegerig geworden. Op de vrijdag voorafgaand aan de wens heb ik contact met jullie gezocht, ik was helemaal overdonderd dat we de maandag erop de laatste wens van mijn moeder al in vervulling konden brengen. Op 15 maart 2021 hebben jullie die wens om nog een keer naar Terschelling te gaan in vervulling gebracht. Rond negen uur kwamen jullie met de ambulance aan bij de woning om haar op te halen om met de veerboot vanuit Harlingen naar Terschelling te varen. Mijn broer, haar man en ik zijn mee geweest. Na een rustige overtocht zijn we bij haar schoonouders langs geweest op West-Terschelling waar we een heerlijk gebakje hebben gegeten. Vervolgens hebben we alle mooie plekjes bezocht waar de ambulance maar kon komen. We hebben onder andere uitgekeken over het Wad bij Oosterend, en zijn op het noordzeestrand geweest bij Midsland. Om half vijf zijn we terug gevaren naar Harlingen.

Dit was een onvergetelijke dag die nu een mooie herinnering zal blijven. We hebben het toen al gezegd, maar nu nogmaals, ontzettend bedankt voor het in vervulling brengen van deze wens!

Op 8 april 2021 is Dea overleden.

Richard"

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens