op dit moment 20751 wensen vervuld 1565 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
20211009_1322041.jpg

11 oktober 2021

Echt top top top dikke duim voor jullie

Goedenavond

Ik wilde dit even kwijt....

Vandaag is mijn schoonmoeder Henny Drieling opgehaald door de Stichting Ambulance Wens. Om haar laatste wens uit te laten komen en wat is dit goed gelukt. Deze dag is zo mega bijzonder geweest voor haar en haar vriend Adriaan. Adriaan is vandaag 9 oktober 2021 100 jaar geworden. Vanaf het begin dat mijn schoonmoeder werd opgehaald bij de hospice tot zij weer terug gebracht werd naar de hospice is dit zo super mega goed geregeld door Arnold en Jenny!! niet meer dan alleen maar lof over Arnold en Jenny. Wat zijn dit geweldige mensen zij hebben deze dag voor mijn schoonmoeder en haar vriend zo bijzonder gemaakt. Ook zelf hebben wij echt genoten van deze dag!!! Ik kan alleen maar zeggen hoe fantastisch wij dit vonden en echt de hele dag hebben genoten en zelfs gehuild hebben van vreugde. Lieve lieve Arnold en Jenny wij willen jullie heel erg bedanken voor deze super bijzondere dag dit gaat niemand ons meer afnemen. Echt top top top dikke duim voor jullie Arnold en Jenny

Lieve groetjes van Nancy , Nico en de kinderen uit Almere

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens