op dit moment 21582 wensen vervuld 1645 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
1739948A-5BC0-48FB-B14D-D54F20C8AACD.jpeg

13 september 2021

Mooie herinnering maken.

Lieve medewerkers en vrijwilligers van de ambulancewens,

Op 26 augustus zijn mijn zieke zus en ik een dagje met de ambulancewens naar Ouwehand dierenpark en naar de heide geweest op de Posbank. Het was een onvergetelijke dag. Dit met warme betrokkenheid van de begeleiders. Mijn zus heeft al haar energie gespaard voor deze dag en hiervan ook volop genoten. In de nacht daarna is het helaas snel achteruitgegaan waarna zij een dag later is overleden. Wij waren dus net op tijd. Ik ben jullie ontzettend dankbaar dat zij dit nog net heeft kunnen meemaken. Voor mij zijn dit onuitwisbare mooie herinneringen. Mijn zus heeft op haar, nog zelf geregisseerde crematie, bijgaande foto als eindfoto laten zien. Dit als boodschap voor iedereen. Wij hebben het enquêteformulier inmiddels teruggestuurd met daarin een machtiging voor een donatie voor jullie mooie stichting. Ik hoop dat jullie met de mensen die hiervoor in aanmerking komen, nog veel mooie herinnering kunnen maken. Ik weet hoe belangrijk dit, ook voor de nabestaanden, is.

Lieve groet, Henny Verschuren

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens