op dit moment 21953 wensen vervuld 1680 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
IMG-20210814-WA0036.jpg

4 september 2021

Mijn pasgeboren kleinzoon nog in de armen te mogen houden.

Beste meneer of mevrouw,

Dochter Sandra deed een verzoek namens onze kinderen bij de Stichting Ambulance Wens om haar moeder haar pasgeboren kleinzoon nog in de armen te mogen houden en te knuffelen. De reden van dit verzoek was, dat mijn vrouw te horen had gekregen nog maar kort te leven zou hebben door de longziekte longfibrose in combinatie met longkanker in beide longen. Ongelooflijk snel en zeer onverwachts kreeg mijn dochter de mededeling dat de Stichting Ambulance Wens de wens, daags na de geboorte van haar kleinzoon Noud, op 14 augustus in vervulling kon laten gaan. Mijn vrouw was met het vervullen van haar wens door de Stichting Ambulance Wens intens gelukkig en zeer dankbaar. De tijd/ dagen na het verwezenlijken van de wens heeft mijn vrouw meerdere malen een traan laten vallen. En vertelde dan “geweldig, dat ik mijn kleinzoon nog heb mogen vasthouden en dat dit mogelijk is gemaakt door jullie (de kinderen) en de Stichting Ambulance Wens”. Ook vond ze het mooi, dat er aan de dag van vandaag nog mensen zijn die dit soort wensen in vervulling willen laten brengen. De begeleiders, die keurig, geduldig en medelevend hebben gehandeld verdienen zeer zeker een pluim. Veel dank aan hen. Helaas is mijn vrouw, (schoon)moeder en oma op 24 augustus j.l. ten gevolge van haar ziekte overleden. Daar wij met allen enorm hebben genoten van de mogelijkheid die ons en zeker voor mijn vrouw werd geboden, waren wij van mening om in de aankomst/ vertrekruimte van het crematorium t.b.v. de Stichting Ambulance Wens een collectebus inclusief de gekregen folder te plaatsen zodat men een donatie zou kunnen geven of overmaken middels de QR code. Heden ochtend is het mooie bedrag van € 500 , wat door het doneren in de collectebus is opgehaald, met veel liefde aan uw stichting “Stichting Ambulance Wens” door mij overgemaakt op de bankrekening zoals vermeld in de folder. Tot slot wil ik u namens mijn overleden vrouw, kinderen en uiteraard ook mezelf heel veel dank uitspreken voor de mogelijkheid die de stichting heeft kunnen verwezenlijken.

Namens de familie, een vriendelijke groet.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens