op dit moment 21953 wensen vervuld 1680 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
IMG_5854.jpg

2 september 2021

Hartverwarmend

Maandag om 10.30 arriveerde Michel en Jolanda op de Markt in Druten. Mijn 86 jarige dementerende lieve vader zou nog 1 x mee gaan rijden met de ambulance. Hij heeft 33 jaar als chauffeur op de ambulance gereden. Na een kopje koffie gingen we naar de ambulance Michel gaf een uitgebreide uitleg over wat er tegenwoordig allemaal in een ambitieus aanwezig is. Jolanda hielp mijn vader bij het instappen ( dit was een hele klus, en ze bleef zo geduldig !) En daar gingen we mijn vader glunderde van oor tot oor, ik was heel erg ontroerd. We gingen naar Nijmegen de Waalkade, de eerste hulp van het Radboud ziekenhuis.Om 14.00 u had Michel geregeld dat we op de ambulance post Beuningen terecht konden. Als verrassing hadden de mensen dat een oud collega laten komen en zo mooi mijn vader zei gelijk Simon. Mijn vader zat er met een brede glimlach. Ik was zeer geraakt door alle de hartelijkheid van Michel en Jolanda hun mooie gesprekken, de lach zo ontzettend lief ze tegen mijn vader deden , hartverwarmend !! Als leuke afsluiting waren er ook een fotograaf en journalist van de Gelderlander aanwezig voor een foto en mijn vaders verhaal. Met jullle stichting als aanleiding. Ik dank jullie stichting uit de grond van mij hart! Zo veel emoties en mooie herinneringen voor ons als familie. De fotos en filmpjes zo dierbaar . Een warme hartelijke groet , Rian de Kruijf van de Geijn.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens