op dit moment 21953 wensen vervuld 1680 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
IMG_2833.jpg

2 september 2021

Mama nog een keer na Benneux

Stichting Ambulance Wens

Zaterdag 28 augustus 2021 is mijn moeder laatste wens in vervulling gebracht .

Ik heb met de dokter en mijn moeder over haar laatste wens gehad.En zo zij de dokter de Ambulance wens oke zij ik. Me moeder wilde zo graag nog een keer na Benneux in België het Bedevaartoord. Ik ben de volgende dag gelijk online gaan kijken .En de aanvraag ingevuld en de datum ingevuld. De dag erna werden we gelijk gebeld . Niet wetende dat dit zo snel geregeld kon worden .We waren zo blij we konden niet geloven dat we gingen .

Zaterdag 28 Augustus Om 12 uur werden we opgehaald door Hans En Jan . Me moeder en ik in de Ambulance Wens We werden uitgezwaaid door Mijn man en de kinderen vriendin en gezin. Op weg na Benneux Eerst na het hotel om in te checken. Was een heel mooi hotel. En daarna nog een uurtje rijden na Banneux Ze vond het fantastisch om weer in Benneux Te zijn kaarsjes samen branden en ff na de kapel het was heel ontroerend Het heeft haar haar zoveel kracht gegeven En natuurlijk na de heilige bron. Daar deden we onze handen in. Toen was het tijd voor wat te eten. We hebben in een restaurantje daar wat gegeten en daarna terug na het mooie hotel. De volgende dag na Banneux De mis was om 11.00 uur Het was een rustige mis De priester kwam nog na ons toe. Het was een rustig lieve man hij vond het zo bijzonder dat mijn moeder met de Ambulance Wens kwam hij vond het prachtig. Toen de mis voorbij was .

Gingen we ff na de souvenirs winkeltjes. Om kado'tjes te kopen voor haar klein kinderen en 15 ansichtkaarten te kopen. Me moeder vind het altijd leuk om kaarten te sturen als ze ergens is . En ik kreeg ook een kado'tje šŸ„°. Daarna nog geluncht Wat waren ze lief voor mijn moeder . Niks was te gek geen woorden voor 15.00 uur was ziekenzegening Die was wel heel pittig maar het gaf haar zo veel kracht om toch verder te leven met haar ziekte. Toen de dienst klaar was gingen we terug richting huis. ff een tussen stop bij de McDonald's. Brancard en al ging me moeder de McDonald's in fantastisch dat dit allemaal kan . Ze heeft genoten van de reis na Banneux En ik ook . We zijn zo dankbaar voor deze onvergetelijke herinnering.

Woorden schieten te kort voor hoe dankbaar we zijn .

Jullie zijn helden bedankt Groetjes Uit Katwijk Marian en Esther

Nog Ć©Ć©n keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens