op dit moment 21953 wensen vervuld 1680 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
image1.16.jpeg

29 augustus 2021

Duizendmaal dank dat dit plaats heeft kunnen vinden.

Hallo allen,

Hierbij een kort verslag van de wens van mijn moeder. Mijn moeder had als laatste wens, de nieuwe Bakker Bart zaak te gaan bekijken van haar zoon in Dukenburg, Nijmegen. En nog een middagje samen zijn met het gezin in het huis van haar dochter. Voor dit alles is mijn moeder eerst nog even langs de kapper gegaan met de Ambulance Wens. Mijn moeder kon op de brancard blijven liggen en ze werd geknipt door haar vaste kapster. Hier genoot mijn moeder van. Daarna naar de Bakker Bart zaak. Mama heeft daar goed rond kunnen kijken en heeft zelfs een cappuccino gedronken. Ze vond de zaak prachtig en daar is ook de groepsfoto gemaakt van het gezin. Mama, Papa, dochter zoon, aanhang en kleinkinderen. Daarna op weg naar Beneden Leeuwen, naar het huis van haar dochter. Mama heeft eerst even in mijn bed gelegen, ze was zo moe van alles. Een half uurtje, zei mijn moeder. Na een half uurtje ging Inge (vrijwilliger verpleegkundige) kijken, samen met 3 kleinkinderen, maar mama lag heerlijk te slapen. Na nog een half uurtje ging haar man kijken en even bij haar liggen. ‘Ik blijf nog even een half uurtje liggen’ zei ze toen weer. Ondertussen zaten wij gezellig samen in de tuin. Na nog een half uurtje, ging Inge weer kijken samen met de kleinkinderen. Mama zei, nog 1 klein half uurtje. Mama heeft uiteindelijk bijna 2 uur in mijn bed heerlijk gelegen en geslapen. Uiteindelijk heeft ze nog even in de tuin erbij gezeten. Ook nog een paar kleine hapjes gegeten en geluisterd wat haar kleinkinderen allemaal enthousiast aan het vertellen waren. Ze had de ogen dicht en een glimlach op haar gezicht. Uiteindelijk was mama om 19.30u weer terug in het hospice. Ze gaf aan dat ze een prachtige dag heeft gehad. Mede dankzij chauffeur Tom en Verpleegkundige Inge. En al hun geduld. Het ging op het tempo van mama. Duizendmaal dank dat dit plaats heeft kunnen vinden.

12 dagen daarna is mama overleden.

Heel erg bedankt, Jan, Hidde en Heidi

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens