op dit moment 21626 wensen vervuld 1647 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
unnamed_-_kopie.jpg

29 augustus 2021

Je laatste wens…

Je laatste wens…

Mijn man, ik en onze kinderen liepen in de Efteling en zagen daar de wens ambulance. Zo raken mijn man en ik aan de praat. Mama zou ook nog graag met ons allemaal naar de Efteling willen verteld m’n man. Tijdens de Sprookjesboom show vul ik snel het formulier op de website in. Zo word ik de volgende dag al gebeld, mevrouw we kunnen uw wens uitvoeren wanneer wilt u dat we het mogelijk maken.

Woensdag 18 augustus was de dag!

Iedereen was wat zenuwachtig, maar de lieve vrijwilligers maakten dat die snel verdwenen. Na kennis gemaakt te hebben, gingen we op pad! Toen we aankwamen bij de Efteling regende het wat, maar ook daar is de wens ambulance op voorbereid, mama werd heerlijk ingepakt. Eenmaal binnen stopte het al met regen. Bij binnen komst op de foto met ridder Thomas van Ravelijn. Daarna begonnen we onze dag in de fata morgana, daar konden we met zen allen in. We vervolgde onze weg naar de Baron, mama wilde graag de mensen nog eens in dat gat zien vallen en horen gillen. Toen was het tijd voor poffertjes tijdens de show van Ravelijn. Na de show gingen we met zen alle naar carnaval festival, jeweetwel van dat muziekje wat niet meer uit je hoofd gaat! Toen als laatste met de hele familie samen in symbolica, daar wilde mama heel graag in! Toen was de dag voor mama voorbij, het was op. Maar we vertrokken niet voordat mama een prachtige foto had gekregen, een mooie blijvende herinnering aan deze prachtige dag! De kinderen en kleinkinderen zijn nog samen in de Efteling gebleven. Mama heeft een prachtige dag gehad en wij allemaal ook! Dit was nooit gelukt zonder de inzet van de wens ambulance en hun toppers van vrijwilligers!

Lieve allemaal dankjewel voor deze mooie herinneringen! We hebben het er nog bijna dagelijks over..

Liefs, Melissa Minnaard en de hele familie

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens