op dit moment 21325 wensen vervuld 1624 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
20210813_132117-1_-_kopie.jpg

21 augustus 2021

Een mooi met aandacht en zorg omgeven bezoek aan strand, zee en leuke activiteiten.

André’s bezoek aan Scheveningen met de Stichting Ambulance Wens: .

Vrijdag 13 augustus 2021 ging voor André Maassen uit Elst (Gld.) een levenswens in vervulling: een bezoek aan strand en zee in Scheveningen. Bekend terrein voor chauffeur Gerrit en verpleegster Marion van de Stichting Ambulance Wens. Vertrekpunt was locatie Mondriaan van de Driestroom in Elst. André’s broer Jan en Hanna Pasterkamp, tot voor kort zijn persoonlijk begeleider, vergezelden André die dag. In het zonnige, doch winderige Scheveningen genoot André vanuit een gloednieuwe strandrolstoel van strand, branding en zee. Maar ook, op enige afstand, van de elf vracht – en cruiseschepen, die daar op toestemming wachten om de haven van Rotterdam in te mogen varen. Terug op de boulevard genoot André van de gezellige drukte en de diverse strand – en watersporten. Denk o.a. aan strandwandelen, zwemmen, beachvolleybal, kitesurfen, bungy jumpen en kabelbaan. Vanaf de brancard bezocht André de Pier met haar vele winkeltjes, activiteiten en uitzicht op strand en zee. Op de kop van de Pier waaiden we allen lekker uit. Op verzoek van André bezochten we ook de kramen in het nieuwe gedeelte van de boulevard. Voor alle persoonlijke wensen werd door Gerrit, Marion en Hanna ruim de tijd genomen. Tijd voor rust en versterking van de inwendige mens vonden we bij het gastvrije La Galleria, langs de boulevard. Het strand en de zee bekijken was André’s wens. Terugkijkend bood Scheveningen hem meer dan alleen strand en zee. Een goede keuze met mooie beelden en nieuwe indrukken. Met aandacht, zorg en bovenal veilig door de ervaren vrijwilligers van de stichting uitgevoerd.

Na thuiskomst zagen we een vermoeide, maar heel dankbare André. Hartelijk dank aan allen!

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens