op dit moment 21325 wensen vervuld 1624 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
910_Heleen_10.jpg

21 augustus 2021

Zij kon haar zorgen die dag ‘even laten varen’

17 augustus 2021

Allereerst wat een fantastische groep vrijwilligers hebben Heleen en Rob een geweldige dag bezorgd! Mirjam en Ineke, de dames van Stichting Ambulance Wens Nederland en dagschipper Wouter, boots Gerrit en gastvrouw Lewi van de ‘Vaarwens’. Op een zeer vriendelijke en zorgzame wijze hebben zij Heleen een comfortabele en héél leuke dag bezorgd. Mooi op tijd verscheen ’s-ochtends de ambulance en werd Heleen klaargemaakt voor een dagje mee met de ‘Vaarwens’ In de jachthaven Amsterdam Marina stonden de bemanningsleden al op de steiger klaar om Heleen, na een warm onthaal te begeleiden naar het schip. Het was die dag fris en er stond een aardig windje. Heleen werd op het overdekte achterdek gezet en lekker warm toegedekt. Zij had haar fototoestel dicht bij haar zodat zij haar grote hobby, fotograferen, ook deze dag kon uitoefenen. Na de afvaart werd uitgelegd hoe de dag zou verlopen en men heeft benadrukt dat als er vragen of wensen waren deze kenbaar gemaakt moesten worden. Heleen wilde graag naar de Markerwadden maar dat was te ver weg, dus zijn wij tot ieders genoegen naar de Zaanstreek gevaren. Onderweg was er veel te zien zoals de typisch groene Zaanse huisjes en de vele industrie complexen waar de Zaan streek groot mee is geworden. Wouter en Gerrit hebben ons constant uitgelegd wat dat voor bedrijven waren en wat zij hebben betekend voor de streek. Rob, de man van Heleen is zelfs uitgenodigd om, onder begeleiding, plaats te nemen achter het stuurwiel. Hij heeft intens genoten. Aangekomen bij de Houtzaagmolen Het Jonge Schaap hebben wij genoten van een heerlijke lunch verzorgd door Lewi. Zij was geweldig en heeft ons de hele dag voorzien van drankjes en hapjes. Mirjam en Ineke van de ambulance hebben Heleen de hele dag verzorgd en ondersteund. Zij zorgde ook dat Heleen de houtzaagmolen in een rolstoel kon bezoeken. Niets was hun te veel. Heleen heeft genoten van de rondleiding door de molen. Na een fantastische dag op het water zijn we weer aangekomen in de jachthaven Amsterdam Marina. Moe maar voldaan hebben wij afscheid genomen van de lieve bemanningsleden en het ambulance personeel. Wij zijn de stichting Vaarwens en de Stichting Ambulance Wens Nederland onwijs dankbaar voor hun tomeloze inzet en liefdevolle zorg om Heleen een onvergetelijke dag te bezorgen. Zij kon haar zorgen die dag ‘even laten varen’

Met vriendelijke groeten,

Heleen en Rob Waayers Gerda en Frans Alsemgeest.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens