op dit moment 21582 wensen vervuld 1645 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
IMG-20210806-WA0013.jpg

10 augustus 2021

Voor ons gezin staat 6 Augustus voor altijd in ons geheugen.

Voor ons gezin staat 6 Augustus voor altijd in ons geheugen.

Wat een geweldige dag hebben wij gehad. Om 11:00 werd Sandra en ik en mijn schoonmoeder opgehaald door Tom en Marjolijn van de ambulancewens. De rest van het gezin en de aanhang reden achter de ambulance aan richting Olympisch stadion waar ROLF SANCHEZ zou optreden. Sandra wilde hem nog zo graag een keer zien optreden. We kwamen aan en werden door het management van Rolf ontvangen en brachten ons naar binnen. We kregen bij binnenkomst een lekker drankje en liepen door het stadion in. Na een half uurtje voorprogramma begon ROLF SANCHEZ. Tussendoor kwamen zijn lieve ouders ons nog opzoeken. Wat een lieve mensen zijn dat. Ook zij liggen in ons hart. ROLF heeft nog een liedje opgedragen en gezongen naar haar. Iets wat wij nooit hadden verwacht, maar wat een geweldige ervaring was dat. Niemand hield het droog. Wow wat een mooie emotionele dag was dit, en dat allemaal mogelijk gemaakt door stichting wensambulance en Management van Rolf Sanchez en natuurlijk ROLF SANCHEZ zelf. Nogmaals bedankt en wij hopen dat jullie dit werk zo lang mogelijk mogen uitvoeren. Jullie zijn kanjers

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens