op dit moment 21914 wensen vervuld 1677 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
DSCN6310.JPG.jpg

7 augustus 2021

Sjaak Gresnigt naar Scheveningen

1 juli 2021

Vriend Jan vraagt aan mij .

Sjaak heb jij nu helemaal geen gekke wens ? Na bijna drie jaar strijd tegen prostaat kanker op heb moeten geven. Van af half december 2020 alleen nog pijn bestrijding. Wij hebben doe een wens voorgesteld. Dat ik , Sjaak nog een keer als enige de zon in de ochtend zee zou willen zien opkomen. Of dit mogelijk is. Ja hoor bij de receptie kregen wij alle medewerking voor het idee. Zij zouden twee vrijwilligers vragen. Binnen twee dagen geregeld. Op 1 juli om half vijf in de morgen. Staat de brancard bij mij in de gang. Heerlijke rit van Harmelen naar Scheveningen. Niets geleden. Helemaal naar het strand. En laatste 50 meter lopen is goed gegaan. Fantastische ervaring met kleinkinderen en gezin en vrienden, dit en deze ervaring te mogen voelen en veel emoties binnen in mij zelf. Mooie plaatjes gemaakt. En na klein uurtje terug naar Ambulance, na lekker bakkie koffie met cake genoten terug naar huis. Helemaal geen last van regen gevoeld aan het eind. Voldaan dank zij doe een wens Ambulance. En in de opzet voor mijn laatste wens, om de rust aan zee strand te voelen, geslaagd. Dank aan allen.

En voor de toekomst zeg en zet het voort. Ondanks het grote verlies van de oprichter de held van de Stichting Ambulance Wens.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens