op dit moment 21914 wensen vervuld 1677 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
DSC08316.JPG.jpg

5 augustus 2021

Nog aan het nagenieten...

Nog aan het nagenieten...

Zaterdag 31 juli hebben wij dankzij Stichting Ambulance Wens met mijn vader Leo van der Linden een bezoekje gebracht aan de voetbal. Zijn lust en zijn leven! Hij is nu 60 jaar lid van VV Dilettant en dit hebben wij mogen vieren met een klein feestje met elkaar. In voorbereiding hierop had ik online een aanvraag gedaan bij Ambulancewens en ik werd binnen 15 minuten al gebeld. Hoe laat hij opgehaald moest worden.... Geschrokken, en ook later emotioneel en dankbaar, dat ik al zo snel gebeld werd zijn de voorbereidingen gestart. De voetbalvereniging heeft gezorgd voor een hapje en drankje, een partytent buiten, er zijn speciale vlaggen in de masten gehesen en mijn vader was druk met bedenken hoe hij in de kantine kon komen op de 1e verdieping. Aangezien hij nauw betrokken is geweest bij de bouw van het pand wist hij eigenlijk al zeker dat hij naar boven kon. Op de dag zelf kwamen de chauffeur en verpleegkundige binnen om een praatje te maken. Mijn vader vroeg bijna direct hoe breed de brancard was en hoe laag hij gezet kon worden. Een beetje overrompeld, en wij stiekem ook lachend, hebben de collega's hem op de brancard gelegd en in de ambulance gezet. Wat een uitzicht vanuit de wagen door alle ramen rondom, mijn zoontje en ik zijn meegereden met (o)pa. Na een kort ritje door Krimpen aan de Lek kwamen wij op de bestemming en werden overrompeld door de hoeveelheid mensen die klaar stonden. En ja hoor, mijn vader kon met brancard met de lift naar boven. Het scheelde niet veel maar paste precies :) Na bijna 2 uur kletsen en veel indrukken opdoen was hij het zat en zijn wij via de Hoofdstraat terug gereden om de veranderingen hier nog te bekijken. Wat een middag! Ontzettend bedankt iedereen voor deze mooie herinnering šŸ™šŸ» Die pakt niemand ons meer af... #vvdilettant #stichtingambulancewens

Sabrina Hoogendoorn-van der Linden

Nog Ć©Ć©n keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens