op dit moment 21914 wensen vervuld 1677 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
4-9.jpg

26 juli 2021

o zo gelukkig gemaakt.

Geachte lezer.

Leden van de Stichting.

Ik, de broer van Miranda, wil jullie graag deelgenoot maken van de invulling van haar wens.

 

Zaterdag 24 juli was het zover. De wens van onze 58 jarige zus zou werkelijkheid worden.

Door het personeel van hospice Tiendhove te Krimpen aan den IJssel was contact gezocht met de Stichting Ambulance Wens. Daar heeft onze zus de wens neergelegd dat zij nog graag een keer een aantal hondjes van nesten van haar eigen Staffordshire Bull Terrier Kennel genaamd: “Illusionstaffs” en haar vrienden wil ontmoeten en de hondjes zien spelen tijdens de uitlaat.

Het gemak, de snelheid en de onbevangenheid waarmee de stichting reageerde was overweldigend. Binnen een week was het geregeld en daar ging ze. Opgehaald bij de hospice.

Eerst een onbelaste kennismaking met warme menselijke interesse door de vrijwilligers om daarna de brancard op te halen en haar daarmee te vervoeren. Zij werd met de ambulance gebracht naar Restaurant De Loet in Lekkerkerk. Waar de eigenaren en hun personeel enthousiast iedereen ontvingen.

Daar wachtte haar vrienden en hondenvriendjes haar op. Na een drankje en een hapje, werd onze zus weer met de ambulance naar het recreatiepark Loetbos gebracht. Dan met de brancard gereden, door het gras, naar “haar” hondjes. Daar, op die plek heeft zij zo van de spelende honden en haar vrienden, die haar veel liefde gaven, kunnen genieten. Dat was nooit gelukt zonder tussenkomst van de stichting  ambulancewens.

Die glimlach op haar gezicht, die al een hele tijd verdwenen was, was weer even helemaal terug. Mijn zus vond deze belevenis van onbetaalbaar geluk waarmee ze haar laatste stukje leven door kon.

Het was genoeg, haar energie was op. De mogelijkheid om op deze wijze afscheid te nemen van een aantal van haar vrienden en hondenvriendjes hadden haar uitgeput maar o zo gelukkig gemaakt.

 

Haar en onze dank is groot dat dit door de stichting mogelijk is gemaakt.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens