op dit moment 21626 wensen vervuld 1647 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
image2.9.jpeg

19 juli 2021

Een laatste familiedagje Duinrell…

Mijn moeder liet ons weten dat ze zo graag nog 1 dagje naar Duinrell op haar bucketlist had staan met de kinderen en de 7 kleinkinderen.

Wij hebben daar meteen gehoor aan gegeven. Helaas ging het allemaal snel achteruit en dachten we dat het niet meer zou gaan lukken maar toen een zuster uit het ziekenhuis ons vertelde dat het met stichting wens snel geregeld kon worden zijn we direct geen inschrijven.

En zo gezegd zo gedaan stonden 2 dagen later 2 liefde volle mensen op de stoep om onze lieve vrouw/mama/oma een prachtige dag te bezorgen. Door alle fijne hulpmiddelen is het haar zo makkelijk mogelijk gemaakt en door de goede hulp hebben we allemaal kunnen genieten.

Als de kleinkinderen en de kinderen lekker in de zweefmolen zaten zag je der stralen. Daarna in de bobslee hadden ze voor haar een geweldig plek geregeld waardoor ze 1 voor 1 iedereen voorbij zag komen. Daarna zijn we doorgegaan naar de meet en greet met alle personages van Duinrell. De kleinste wilde ze allemaal mee naar huis nemen, maar ook onze vrouw/moeder/oma vond het geweldig dit nog mee te kunnen maken. Daarna heeft ze lekker ergens in de schaduw een uurtje kunnen slapen wat normaal nooit haalbaar was geweest maar was nu een fluitje van een cent. Eenmaal bijgekomen gingen we naar de SPLASH. Ook hier een geweldige droge plek gevonden en een prachtig uitzicht voor haar ons van hoog te zien vallen en nat te worden. We hebben er allemaal zeer van genoten dat ze hier bij kon zijn. Na een lekker ijsje was haar energie op en zijn we lekker weer naar huis gegaan. Ze heeft het de dagen erna nog elke dag over gehad hoe geweldig dit geregeld was. En dit allemaal dankzij jullie! Echt geweldig bedankt hiervoor! Het had geen mooiere dag kunnen worden dan dit!

Ook namens haar enorm bedankt en zet deze goede stichting voort. Veel liefs Jos (Helen is overleden) Sander Gwen Roland Esther Ilona Robert en de 7 kleinkinderen.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens