op dit moment 21582 wensen vervuld 1645 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
20210606_114507.jpg

17 juni 2021

Naar kleinkind in Denemarken

Op 3 juni kwam de palliatieve zorgmedewerkster Anjo op bezoek bij mijn man, en vroeg of hij nog wensen had. Graag nog een keer naar ons kleinkind dochter en schoonzoon in Denemarken gaan. 4 jaar geleden hebben zij daar een eigen bedrijf gekocht, en in die  4 jaren hebben wij heel veel kunnen helpen met allerlei klussen in en op de boerderij.
Anjo is gaan bellen en kreeg als antwoord graag het verzoek via het invulformulier op de site aanvragen. Dit heeft ze gedaan en mijn man en ik hebben het kunnen lezen voordat het verstuurd ging worden. Op vrijdag 4 juni kreeg ik via de mail een reactie dat de wens in behandeling was genomen, en na nog enkele malen telefonisch contact met mijnheer Veldboer kregen we "s-avonds rond 20.00 uur te horen dat de wens doorging. De ambulance zou zaterdag om 9.30 uur voor komen rijden. Voor onze zoon die nu over was uit Canada en ikzelf was het mogelijk om bij Martien achterin te zitten dit was al zo geweldig dat we er niet achteraan moesten rijden.
Onze chauffeur Leo en verpleegkundige Marianne zaten voorin en af en toe werd er even door het raampje gekeken en gevraagd of alles nog goed ging. Na een prima reis en stops waren we om 18.30 uur aangekomen in Denemarken. Onze dochter had het eten klaar en Leo en Marianne hebben heel gezellig meegegeten.
Daarna gingen ze naar het Motel 15 minuten bij het verblijf adres vandaan.
Marianne had telefoonnummers uitgewisseld voor als het nodig zou zijn, en afgesproken dat ze zondag rond 11.00 uur  weer op de boerderij zouden zijn. Waar Martien heel graag de nieuwe stal en de andere stallen met de koeien en kalveren kon bekijken en Marianne een fotosessie zou maken
Zijn wens was ook als het mogelijk was om naar Romo te gaan dat is een strand waar je met de ambulance kon rijden tot aan het water. Dit was voor Leo en Marianne een hele nieuwe beleving.
Na dit allemaal te hebben ondernomen zijn we met een voldaan gevoel  weer naar de boerderij gegaan om te gaan rusten.
Op maandag 7 juni kwam de ambulance tussen 9.00 en 9.30 weer naar de boerderij. Met zijn allen koffie gedronken en rond 10.00 uur de terugreis aanvaard.
Wij als gezin hebben aan deze dagen hele dierbare herinneringen en mooie foto's om op terug te kijken door 2 super vrijwilligers waar niets teveel voor was.

Een heel groot compliment voor de Stichting Ambulance Wens om dit in een kort tijdsbestek te realiseren en de wens van Martien in te willigen.

Heel veel dank hiervoor.
José

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens