op dit moment 21582 wensen vervuld 1645 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
DSC07326.JPG.jpg

8 juni 2021

Wim is er uren geweest

Onze zoon Ruben (kunstenaar) had  hard gewerkt aan de voorbereidingen voor een expositie zijn project. Alle voorbereidingen deelde hij met zijn zieke vader Wim, hij ging ervan uit dat Wim helaas niet bij de opening zou kunnen zijn.
Ik had een aanvraag gedaan bij Stichting ambulancewens om naar de opening vervoerd te kunnen worden. Daar werd binnen een dag positief op gereageerd, de uitdaging was nu alleen nog om het geheim te houden voor Ruben.
Op de dag zelf werden we opgehaald door Thijs en Inge. Opeens stond de ambulance voor Rubens neus en kwam geheel onverwacht zijn vader eruit. Het was zo’n verrassing. Hij had dit totaal niet verwacht. De vrienden van Ruben waren zo ontroerd en zo liefdevol voor Ruben.  Wim is er uren geweest, kon met iedereen een praatje maken. Hij lag heerlijk comfortabel op de brancard en iedereen kwam bij hem langs. Het is erg fijn dat de vrienden van Ruben voor de laatste keer Wim nog hebben gezien; een mooie gedeelde herinnering. Wat een cadeau deze dag. Thijs en Inge waren zo lief, relaxt, geïnteresseerd. Ze pasten zich helemaal aan, alles was mogelijk.
Wij zijn erg dankbaar dat deze stichting bestaat en er zulke fantastische vrijwilligers bij werken.
Tanja

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens