op dit moment 21582 wensen vervuld 1645 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
20210529_132107_Middel.jpg

8 juni 2021

Een onvergetelijke dag

Eerst wil ik iedereen bedanken die dit mogelijk heeft gemaakt.

Om tien uur kwamen Rob en Desiree mij ophalen voor een laatste wens naar zee Vlissingen te brengen. Mijn man dochter schoonzoon en beide kleinzoons gingen gezellig mee ,was ook onze trouwdag. Keek er erg naar uit,was drie jaar geleden dat we naar zee waren geweest,vind het altijd mooi en rustgevend.
 Was toch wat gespannen toen we onderweg waren,maar Desiree stelde mij snel op mijn gemak. Mijn dochter zat bij mij in de ambulance,was fijn om dit samen mee te maken.

Toen we aankwamen in Vlissingen,hebben we heerlijk op het terras gezeten met uitzicht op zee. De mensen van hotel Truida waren zo behulpzaam voor ons,werd gelijk ruimte gemaakt op het terras. Tuurlijk eerst koffie en daarna nog geluncht onder de parasol want de zon scheen uitbundig ,  We hebben schitterend weer getroffen gelukkig.ondertussen had Rob voor mij een strandrollater geregeld,                                                           Hebben ze mij met vereende krachten naar het strand gereden,was zo fantastisch om dicht  bij het water te komen,  Desiree heeft nog schelpen voor mij geraapt,de jeugd lekker aan het voetballen,schoonzoon volop fotos maken.

Het was volop genieten zo samen op het strand,toen weer de heuvel op en daar nog wat gedronken op het terras. Toen weer in de ambulance getild door Rob enDesiree ,heb de mensen bedankt voor de strandrollater , Die ik kosteloos mocht gebruiken.heb wel gemerkt als mensen de wensambulance zien ze erg aardig zijn.

Toen naar huis gereden ,waren kwart voor vijf thuis,moe maar voldaan zoals ze zeggen.
Was ook dubbel met een lach en een traan voor iedereen.maar o zo mooi ook. De jongens vonden het een topdag,mijn man en ik een schitterende dag,mijn dochter en man een onvergetelijke dag.

 

Dankzij jullie mooie werk hebben wij mooie herinnerigen kunnen maken.Hartelijk bedankt daarvoor.

 

                                                                                                                              Joke van Wijgaarden- Scheijven.            En gezin.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens