op dit moment 21582 wensen vervuld 1645 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
image_50423553.JPG.jpg

8 juni 2021

Een onvergetelijk weekend Ellmau

Vrijdag 28 mei ging de grootste wens van mijn man Patrick in vervulling. In november de diagnose hersentumor 4e graads gekregen en na complicaties op de behandeling in januari uitbehandeld naar huis gestuurd en tevens blind geworden had hij nog 1 grote wens. Nog 1x naar zijn geliefde Ellmau in Oostenrijk waar hij ook eregast is. Door corona kon deze wens maar niet plaats vinden, maar nu is deze door een aanvraag van onze “zorgtijger” Simone bij de SAW toch werkelijkheid geworden. Toen duidelijk werd dat deze reis kon gaan plaats vinden, heeft onze vriendin Yvette een fondswerving opgezet en hebben we tegen al onze verwachtingen in, een bedrag van meer dan € 8.000 opgehaald. Zo kan de SAW nog een paar mooie andere wensen waar gaan maken. Op vrijdagochtend 28 mei werden we om 7:30 uur opgehaald door chauffeur Willem en verpleegkundige Jan. Na een reis van ongeveer 10 uur kwamen we aan in Ellmau en werden we zeer geëmotioneerd ontvangen door Beate, de eigenaresse van het pension waar we al 10 jaar komen. Een heerlijk weekend de berglucht opgesnoven en nog even naar die plekjes in Ellmau die veel voor hem betekenen. Wat hebben we genoten samen met onze zoon Mick en de vrijwilligers Willem en Jan. Maandag 31 mei afscheid genomen van Beate en Ellmau en weer naar huis, moe maar voldaan. Zijn droom is uitgekomen dankzij deze geweldige stichting en zijn vrijwilligers. Zonder hen was niet mogelijk geweest.


Irma ten Berge

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens