op dit moment 21582 wensen vervuld 1643 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
20210227_104506.jpg

8 juni 2021

Rondje Rotterdam

Het is alweer even geleden  op 27 februari werd mijn vader met de ambulance wens opgehaald door Ed en Jennie 2 geweldige en lieve vrijwilligers.
Mijn vader had aangegeven om bij zijn laatste wens graag naar Diergaarde Blijdorp te willen.
Onderweg vroeg Ed is er nog iets waar je graag naar toe wilt.
Onderweg met elkaar bedacht en pa gaf aan ik zou wel graag naar de SS Rotterdam willen, daar had mijn vader vroeger op gewerkt bij zijn toenmalige werkgever. We konden niet naar binnen. Toen was alles dicht vanwege corona. Maar zo het schip bekijken was al geweldig. Toen er een beveiliger aan kwam lopen vroeg ze wilt u binnen kijken en dat mocht. 2 mooie zalen van binnen gezien de rest konden we niet bekijken omdat de brancard niet in de lift paste maar,  dit was al geweldig. We gingen verder richting Diergaarde Blijdorp mijn vader wilde graag het Oceanium zien maar ook deze was helaas dicht. Ed ging wel regelen of mijn vader mocht kijken het was inmiddels zijn laatste wens En Ja hoor het mocht.
Mijn vader keek zijn ogen uit en een glimlach op zijn gezicht. Wat genoot hij. Toen we buiten de dierentuin hebben bekeken zij mijn vader ik zal wel een visje lusten en Ed reageerde: op weg naar huis gaan wij een visje halen.
Voor dat we dat gingen doen gingen we nog bij de Holland Amerika lijn kijken. Heerlijk langs het water gelopen. En wat zijn er dan lieve mensen met hun reacties en die hun huis open stellen om van het uitzicht te mogen genieten. Mijn vader zij: dit heeft het meeste indruk gemaakt op me. Tot slot het visje gegeten ook dit was geweldig Mijn vader heeft genoten van deze geweldige dag. Helaas is mijn vader op 18 maart overleden.
Wij zijn dankbaar voor de mooie herinneringen en foto's die we hebben van deze dag. Hier zullen we vaak naar terug kijken.
Alsnog namens mijn vader en ons bedankt voor de geweldige dag en in het bijzonder Ed en Jennie die dit mogelijk maakte.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens