op dit moment 21582 wensen vervuld 1645 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
Wandelen-in-de-Amsterdamse-Waterleidingduinen.jpg

4 juni 2021

Op stap met de Stichting Ambulance Wens naar de Amsterdamse waterleidingduinen.

Op stap met de Stichting Ambulance Wens naar de Amsterdamse waterleidingduinen.

Op 8 april rond 14.30 uur gebeld en 2 uur later was alles geregeld, echt ongelooflijk zo snel, daar hadden wij niet op durven hopen. De volgende dag werden wij: mijn zieke broer, mijn echtgenoot en ikzelf om 11.00 uur opgehaald op het adres van mijn broer in Amsterdam. Binnengekomen kreeg hij als eerste Mario overhandigd. Chauffeur Hans en verpleegkundige Merie waren twee gezellige mensen en het klikte meteen. Even later ging de reis richting de Amsterdamse Waterleidingduinen bij Haarlem. Mijn broer, fotograaf en een echte vogelliefhebber, heeft altijd de mooiste foto's van o.a. vogels en vlinders gemaakt en wilde dit zo graag nog één keer kunnen doen. Aangekomen bij de waterleidingduinen stond boswachter Henk Luijten ons al op te wachten. Hij vroeg mijn broer: waar wil je foto's van maken? Mijn broer antwoordde : vogels en vlinders. Helaas, zei boswachter Henk, die zijn er deze tijd van het jaar nog niet, maar wel herten en misschien zien we ook nog wel een vos. Na het genot van een kopje koffie zijn we met de ambulance, vier uur lang, achter de boswachter aangereden en hebben we de mooiste plekjes gezien, ook waar je als wandelaar van fietser, niet mag komen. Hij heeft hier zo ontzettend van genoten en mijn man en ik vond het geweldig om hem nog te zien genieten. 13 april is mijn broer in ons bijzijn overleden.

Onze dank gaat uit "Stichting Ambulance Wens" en de medewerkers van "De Amsterdamse Waterleidingduinen".

Nelleke Eisenberger

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens