op dit moment 21626 wensen vervuld 1647 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
IMG-20210509-WA0004.jpg

17 mei 2021

Dagen om nooit meer te vergeten

Op 9 mei werd Mw al vroeg in de ochtend opgehaald door de vrijwilligers Jan en Peter voor een reis naar de Dordogne. Haar zoon woont daar al 20 jaar en ze kon totdat ze ziek werd drie of vier keer per jaar op bezoek. Het nieuwe huis van haar zoon had ze echter nog niet gezien en zonder Ambulancewens was er voor Mw geen mogelijkheid om daar een keer te gaan kijken. Deze wens werd over gebracht door de verpleging in het verpleeghuis waar ze momenteel woont. Door de wensambulance kon mevrouw Peter twee fantastische dagen doorbrengen met schoondochter, kleinzoon en zoon, de nieuwe woonstek beleven en weer even in Perigueux rondgereden worden. De sterretjes in de ogen en de smile op haar gezicht kwamen weer terug. De reis was lang, maar de zorg van Peter en Jan van de wensambulance hebben het haar makkelijk gemaakt. Voor de familie was het een heerlijk evenement. "Bovendien waren de "zorgmannen" uiterst gezellige kerels met wie we gezellige en interessante gesprekken hebben gehad tijdens het eten" meldde de zoon. "Dit is een heel bijzondere organisatie, ik was bijna vergeten dat er nog zoveel goeds in de mens zit. Dit waren dagen om nooit meer te vergeten, Chapeau en hartelijk dank!"

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens