op dit moment 21582 wensen vervuld 1645 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
IMG_20210501_131554.jpg

6 mei 2021

Er zijn herinneringen gemaakt

Mijn vader lijdt aan een ongeneeslijke longaandoening. En is hierdoor bedlegerig geworden , en komt niet meer buiten. Zijn wens was  om nog eens een keer met mijn moeder een nachtje weg te gaan. En nog eens de boslucht en zeelucht in te gaan. Dus hebben we een wens gedaan bij Stichting Ambulance Wens.
Op Zaterdag 1 Mei  was het zover en werden mijn vader en moeder (en ik mocht mee) opgehaald  door Stichting Ambulance Wens. Voor een nachtje in park “Familieland” in Hoogerheide.
Nadat  we de bagage bij het huisje  hadden uitgeladen, hebben we in overleg met Jan en Frank ( de vrijwilligers) besloten om naar het strand van Vlissingen te gaan. Het weer was zalig, en dat wilden we dan ook benutten.
 Op het strand werd mijn vader met brancard op de boulevard gereden. Heerlijk ik het zonnetje. Ook hebben we lekker kunnen lunchen op de boulevard, nu de terrasjes weer open waren.
De volgende dag zijn we naar de Bergse Heide geweest. Daar kon hij genieten van de gezonde boslucht. En werden wij uitgenodigd op het terras van bijgelegen restaurant voor een kopje koffie.
Op de terugweg naar huis, via de Neeltje Jans en nog langs de tulpenbollen velden. (verrassing van Jan en Frank). Uiteindelijk als laatst nog een patatje op de Maasvlakte.
Deze dagen heeft mijn vader erg doen genieten. En daarmee uiteraard ik en mijn moeder ook. Hij kijkt sindsdien steeds de foto’s terug.
Dankzij Stichting Ambulance Wens en zeker mede dankzij vrijwilligers Jan en Frank was het onvergetelijk. Er zijn herinneringen gemaakt voor het leven. Dit is zo goed werk, en goed dat dit bestaat. Ik/wij hopen dat jullie nog veel wensen in vervulling kunnen en mogen laten gaan!! Namens mijn ouders,
Bedankt. J.Perquin

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens