op dit moment 20709 wensen vervuld 1561 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
peter_keu_rkbc.jpg

27 april 2021

Sneller dan we hadden gedacht

Via mijn collega werd ik geattendeerd op stichting Ambulance wens. Dus heb ik het formulier ingevuld en ik werd al snel teruggebeld.  De wens kon vervuld worden en nog sneller dan we hadden gedacht. We hadden eerst zaterdag 24 april in gedachte, maar gelukkig kon het eerder en heeft hij er nog van kunnen genieten.
Mijn broer Peter wilde nog een keer biljarten en naar zijn huis. Maandagochtend stonden er 2 lieve vrijwilligers en de Wensambulance in Den Helder bij mijn ouders op de stoep. Hij kreeg Mario overhandigd en werd weer vrolijker omdat hij naar zijn biljartmaten zou gaan om te biljarten. En nog een keer naar zijn eigen huis in Hippolytushoef. Zo gezegd en zo gedaan en op naar Hippolytushoef. Aangekomen in zijn huis nog afscheid genomen van wat buurtjes, een soepje gegeten met zijn allen en dan snel naar 'zijn' dorpshuis om te biljarten. Daar aangekomen stonden al zijn maten er en werd hij welkom geheten. Je zag hem opbloeien en genieten. Het staan lukte helaas niet om te staan en te biljarten. Ook daar was het bestuur van het Dorpshuis aanwezig, nog even praten en knuffelen met elkaar.
Wat een waardevol, confronterend en emotioneel moment, maar wel een moment waar we nog vaak aan terug zullen denken.
Dank jullie wel voor deze mooie dag, ook namens mijn ouders Cor en Riet.

Groetjes Angelique Hegeman - Theunissen

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens