op dit moment 20751 wensen vervuld 1565 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
1a.8.jpg

27 april 2021

Op naar de bollenvelden!!

Mijn moeder wilde zo graag nog een keer de bollenvelden zien bloeien maar het leek niet meer te gaan lukken. Totdat ik een aanvraag bij jullie deed afgelopen zaterdag. Wat ging het toen snel. Zondag kreeg ik een telefoontje en vandaag stonden Siem en Elise voor de deur om de wens van mijn moeder in vervulling te laten gaan. Op naar de bollenvelden!!
Niks was Siem en Elise te veel. We zijn naar de Poldertuin geweest om te genieten van “ klein Keukenhof”. Siem en Elise zorgden ervoor dat mam alles goed kon zien en reden haar door de tuin. Prachtig was het en wat heeft mam genoten en wij ook natuurlijk!
Als afsluiting reed Siem ons nog naar Johanna’s Hof. De plek waar mijn ouders voor de lockdown 2 a 3 keer per week kwamen om te genieten op het terras of binnen. Daar kregen we tot onze verrassing koffie met gebak. Ook zo enorm lief! Daarna weer naar huis waar mijn moeder maar ook mijn vader en wij allemaal op een mooie dag kunnen terug kijken en mooie herinneringen hebben gemaakt.
Stichting Ambulance Wens, en in het bijzonder Siem en Elise, ontzettend bedankt voor het mogelijk maken en het in vervulling laten gaan van de wens van mijn moeder!! Dank, dank, dank!!!

Groeten Anouk

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens