op dit moment 21626 wensen vervuld 1647 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
DSC01812.JPG.jpg

27 april 2021

Emotionele middag

5 april 2021
Een tweede paasdag om nooit te vergeten!
Wat een mooie gedenkwaardige middag hebben we gehad, deze 2e paasdag. Het was een wens van onze uitbehandelde en terminaal zieke dochter Bettine (39) om nog één keer naar het strand in Ouddorp te gaan. Al sinds 1984 maken we op 2e paasdag een strandwandeling met de familie. Begonnen met 13 personen, nu 44 volwassenen en (klein)kinderen. Alleen vorig jaar kon het vanwege Corona niet doorgaan.
Het was koud en stormachtig buiten maar hartverwarmend om met onze hele lieve familie bij elkaar te zijn. De gezinnen stonden op gepaste (1,5 m) afstand en zo kon Bettine op de brancard langs iedereen. Zelfs de zon kwam nog even tevoorschijn, even later gevolgd door harde windstoten en winterse neerslag. Met de geweldige medewerking van Liane en Angelo is het een middag met een gouden randje geworden. We hebben genoten van deze mooie, emotionele middag. Maar bovenal heeft Bettine genoten. En deze herinnering koesteren we.
Namens de familie willen we de Stichting Ambulancewens en in het bijzonder Liane en Angelo, héél hartelijk bedanken voor de professionele en liefdevolle manier waarop deze wens van onze dochter in vervulling is gegaan.
Aad en Ada

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens