op dit moment 21725 wensen vervuld 1670 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
IMG_0985.jpg

25 maart 2021

Wat onmogelijk leek

Tegen half 10 komen de begrafenisondernemer en  de mannen van Ambulance Wens binnen. Een bijzondere situatie. Vandaag wordt mijn vrouw begraven. Ik lig al bijna twee weken ziek met hoge koorts op bed.  
Ik heb binnen één minuut al het goede gevoel. Zij gaan het mogelijk maken dat ik vandaag bij de begrafenis van mijn vrouw kan zijn. Vol aandacht en zorg krijg ik m’n plek in de ambulance. En zo gaan we op pad: de rouwauto en daarachter de ambulance en de auto’s met de kinderen en kleinkinderen.
Op de begraafplaats wordt wederom duidelijk hoe deze mannen hun taak en rol invullen. Ze houden me scherp in de gaten, ondersteunen me, leggen een extra deken over m’n schouders, enzovoort. Het bijzondere  is eigenlijk dat ze er voortdurend zijn zonder dat je het merkt: ZORGZAAM in WOORD en DAAD.   Joost en Jan mogen wat mij betreft “in een gouden lijstje”.
Aan het eind van de middag komen weer thuis en nemen we afscheid van deze fantastische mannen.
Wat onmogelijk leek is door Stichting Ambulance Wens mogelijk gemaakt.        Ik was bij het laatste afscheid van mijn lief.
Bert Pasman

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens