op dit moment 21914 wensen vervuld 1677 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
20210316_172807.jpg

23 maart 2021

Kwamen de tranen

Mijn zus haar laatste wens ze wilde nog 1x of naar het strand of naar sanadome. Haar dochter ging aan de slag. Op woensdag 10 maart een mail gestuurd en op vrijdag 12 maart al antwoord.  Moeten even kijken of het kan in t sanadome, het strand is wel erg koud. Zondag definitief het gaat door op dinsdag 16 maart om 12.00 uur komen wij Adrie ophalen. Toen ze dat hoorde kwamen de tranen, als ik er dan nog maar ben zei ze. Ze ging snel achteruit, maar of ze al haar laatste energie erin had gestopt. Ze heeft het gehaald en wat vond ze het fijn samen met haar kinderen in het warme water. Twee uren heeft ze erin gelegen in de armen van haar kinderen. Helaas is ze woensdag 17 maart om 05.30 overleden.  Maar wat een mooie herinnering voor ons allemaal.

Mijn dank gaat uit naar de wens ambulance met chauffeur henk(of was het hans) en jan. Fantastisch zo betrokken en het sanadome dat u dit mogelijk heb gemaakt voor mijn zus en de moeder van haar kinderen.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens