op dit moment 21626 wensen vervuld 1647 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
Renesse_foto.jpg

11 maart 2021

Gedreven en betrokken vrijwilligers

Al anderhalf jaar zijn we bezig met mijn gezondheid (uiteindelijk diagnose : galwegkanker). Ik zal niet in detail treden want dan wordt het een héél lang verhaal. Uiteindelijk kreeg ik tpv voeding. Dit is vloeibare voeding die direct, via een slangetje, in mijn bloedbaan wordt gepompt. Iedere dag moet de zak met voeding vervangen worden door iemand van de thuiszorg.

In de herfstvakantie hadden wij (mijn partner, onze twee jongens van 12 en 15, mijn schoonmoeder en ik) al lang geleden een huisje in Renesse geboekt. Wij verheugden ons hier enorm op, na alle ellende die we het afgelopen jaar mee hadden gemaakt. Ook kon het wel eens onze laatste vakantie zijn. Je weet niet hoeveel tijd je nog gegund is.

Na intensief overleg met diverse thuiszorg organisaties in de regio Renesse, bleek het niet mogelijk om dagelijks (een 20 min.) iemand langs te laten komen om ons te helpen. Onze vakantie kon niet doorgaan .... de teleurstelling was enorm.

Toen bedacht een van de verpleegkundigen, van mijn ziekenhuis Bernhoven, dat er een organisatie was die misschien hulp zou kunnen bieden : Stichting Ambulance Wens. Na een kort telefonisch contact met de stichting zei Kees : "ik ga even rondvragen". Binnen een uur was het geregeld : iedere dag kwam er een vrijwilliger (allemaal verpleegkundig bekwaam) om mij, in ons vakantiehuisje, een nieuwe zak voeding aan te sluiten. Sommige van hen moesten wel 45 minuten rijden om bij ons te komen !

Dankzij deze mensen hebben wij een fantastische week Renesse mogen beleven. Ik heb met mijn jongens kunnen vliegeren, mosselen en oesters gezocht (en gegeten !) op elektrische fietsen tochten gereden. Ik heb me de hele week super gevoeld en we hebben samen de vakantie van ons leven genoten.

Zonder de gedreven en betrokken vrijwilligers van Ambulance Wens was dit niet mogelijk geweest.

Mede namens mijn familie : Dank !

Aart-Jan de Wit

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens