op dit moment 21325 wensen vervuld 1625 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
image001.jpg

30 december 2020

Indrukwekkende dag

Op zondag 29 december 2019 is de wens van mijn vader Kees Mense gerealiseerd door de Stichting Ambulancewens. Kees wilde nog graag naar het circuit in Zandvoort, de duinen, het strand en gereden worden door zijn geliefde Vogelenzang met als tussenstop zijn ouderlijk huis.

 

Wat een prachtige, indrukwekkende dag was dit voor hem en voor ons. Wij als familie hebben een prachtige herinnering aan deze dag. De dag werd begeleid door twee zeer hartelijke vrijwilligers Ronald (Politieagent) en helaas weten we van de vrouw haar naam niet meer. Vrijwilligers met een mooi hart en de juiste humor.

 

Mijn vader was zo onder de indruk van het werk van de wensambulance dat hij bij zijn afscheidsdienst een bus achterin de kerk wilde zodat er een donatie gegeven kon worden om nog veel meer mensen een laatste wens te geven.

 

Mijn vader is op 9 februari 2020 overleden en heeft het beertje Mario, wat hij 29/12 gekregen had, in zijn kist meegenomen. Mario was de laatste dagen een soort afleidingsmiddel waar mijn vader plezier aan beleefde.

 

Namens zijn vrouw Joke en de familie willen wij de ambulancewens vrijwilligers danken met een schenking van 1,337,65 euro. De schenking is vandaag 29 december 2020 overgemaakt.

 

Met vriendelijk groet,

 

Namens de familie Mense

Marlies Meinesz-Mense

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens