op dit moment 21582 wensen vervuld 1645 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
image00041.jpeg

28 december 2020

Een onvergetelijke dag

Op 12-12-2020 heeft ambulance wens het mogelijk gemaakt om mijn moeder die al geruime tijd aan ALS leidt haar zus en zwager in hun nieuwe huis in Etten-Leur te laten bezoeken. Door de ALS kan mijn moeder al 2 jaar niet meer praten en is zij al een jaar aan haar bed gekluisterd. Het afgelopen jaar is niet alleen fysiek maar ook mentaal een zwaar jaar. Totaal heeft zij 20 weken in quarantaine gezeten in het  verzorgingstehuis waar zijn momenteel woont, waarbij bezoek niet mogelijk was en zij alleen contact had met het verplegend personeel. Kortom erg zwaar allemaal. Afgelopen oktober is haar zus en zwager verhuisd wat wilde zij nog graag éénmaal langs bij haar zus om te zien hoe zij woont. Op 12 december was mijn vader jarig het idee ontstond om mijn vader en moeder te verrassen met een bezoek aan haar zus in Etten-Leur. Dit hebben we kunnen regelen door de stichting Ambulance wens. Het was voor haar, mijn vader, mijn tante en oom en zeker ook voor mij een onvergetelijke dag.

 

Groetjes Jantine

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens