op dit moment 21725 wensen vervuld 1670 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
WhatsApp_Image_2020-12-09_at_20.20.41.jpeg

14 december 2020

Afscheid nemen van je man, vader en opa

Op 1 december 2020 overleed onze man, vader en opa geheel onverwachts. Tijd van allerlei dingen regelen brak aan. Die dagen werden we echt geleefd en waren gevuld met verdriet maar ook met berusting. Totdat onze oma plotseling werd opgenomen in het ziekenhuis, een paar dagen voor de uitvaart. Wat een stress en zorgen want oma wilde er heel graag bij zijn, dat had ze aan opa beloofd. Maar hoe?

We kregen een tip om eens contact op te nemen met Stichting Ambulance Wens. Maar, het was al maandag en de uitvaart was de volgende dag was dat niet te kort dag?

We namen contact op met Stichting Ambulance Wens en wauw! Er werd meteen actie ondernomen en binnen 10 minuten was alles geregeld! Een ambulance zou oma ophalen uit het ziekenhuis en haar naar de plechtigheid brengen en daarna haar weer naar het ziekenhuis brengen.

De dag van de uitvaart was emotioneel maar ook heel mooi. En extra mooi omdat oma erbij kon zijn! De ambulancevrijwilligers waren op tijd, flexibel, dachten mee en niks was hun te gek. Ze stonden volledig tot de beschikking van oma. Oma heeft haar afscheidsspeech kunnen houden en afscheid kunnen nemen van haar man met wie ze al 65 jaar samen was.

Onze ervaring met Ambulancewens is in 1 woord: geweldig! Wij zijn hun heel erg dankbaar dat zij dit voor ons mogelijk hebben kunnen maken.

Duizendmaaldank!

Familie Paas

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens