op dit moment 21725 wensen vervuld 1670 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
IMG-20201201-WA0011.jpg

8 december 2020

Naar het bos

 Mijn schoonmoeder houdt erg van dagjes uit gaan. Helaas was dit door de Corona periode en haar ziekte al lange tijd niet meer mogelijk. Op dinsdag 1 december mocht mijn schoonmoeder toch nog een dagje uit met Stichting Ambulancewens.

Toen ze ziek werd hadden we beloofd haar nog een keer mee te nemen naar het bos maar al snel bleek dit niet meer met de auto mogelijk te zijn. Dat we nu alsnog met haar naar het bos konden was dus een fantastische verrassing voor haar.  

We werden rond 11 uur opgehaald en gingen op ons gemak richting het Mastbos in Breda. Daar bleek meer mogelijk dan verwacht en hebben we met brancard en al een wandeling gemaakt over het onverharde kabouterpad. Door de modder, door mul zand, niks was te gek. We hebben met elkaar genoten van de hoge bomen in het bos, de boslucht, de zingende vogels en nog wat herfstbladeren en dennenappels verzameld als herinnering.  

Helaas waren de restaurants dicht dus we hebben bij de ambulance een broodje gegeten en wat gedronken. Daarna ging de reis naar de Brielse Maas waar vroeger met het gezin veel zomerdagen doorgebracht werden. De ambulance werd met uitzicht op het water geparkeerd zodat we uit konden kijken over het water. Inmiddels was daarboven een prachtige zon zichtbaar dus dat was een mooi plaatje. Alhoewel het er erg veranderd is, kwamen er toch veel herinneringen boven.  

 

Aan het eind van de middag waren we weer terug in het hospice. Mijn schoonmoeder heeft genoten en vertelt tegen iedereen in geuren en kleuren over de mooie dag in het bos en aan de Brielse Maas.  

 

We willen Stichting Ambulancewens en vooral Jaco en Ineke bedanken voor de prachtige dag die zij ons hebben gegeven. Fantastisch dat de vrijwilligers zich zo inzetten! 

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens