op dit moment 21626 wensen vervuld 1647 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
IMG_1556.jpg

1 december 2020

Naar haar geboortehuis

Sinds Augustus 2020 zit onze moeder in hospice Het Vliethuys in Voorburg, nadat ze gediagnosticeerd is met uitzaaiingen in hersenvlies en hersenvocht.

Bij het hospice hebben ze ons geattendeerd op het bestaan van Stichting Ambulancewens.  Onze moeder wilde nog graag naar haar geboortehuis en het huis waar zij in haar vroege jeugd gewoond heeft in Rotterdam Charlois. Ook wilde ze nog een keer naar het strand.  Op  woensdag 18 november was het zover! Onder begeleiding van Ed en Jannie reden wij om 11 uur weg vanuit Voorburg richting Rotterdam Charlois.

Bij aankomst herkende onze moeder gelijk “hun” huis. Ze wist nog veel  te vertellen over de huizen en hoe ze toen leefden.

Na een toer langs oude woningen en scholen in Rotterdam ging de reis naar Hoek van Holland. Daar hebben we eerst kibbeling en patat besteld en dit met z’n allen, inclusief de kleinkinderen,  bij de ambulance opgegeten. Na dit heerlijke intermezzo op naar het strand. Ze vond het heerlijk. Onderweg naar het hospice zijn we nog even gestopt bij haar huidige woning.

Daarna was het tijd om terug te gaan naar Voorburg. Wat was het mooi weer en wat heeft onze moeder genoten (en wij uiteraard ook!). Voor onze moeder een mooie dag en voor ons een herinnering erbij! Bedankt Stichting Ambulancewens en in het bijzonder Ed en Jannie voor hun liefdevolle begeleiding!!

Liefs, Martijn en Marlies van Reij

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens