op dit moment 21626 wensen vervuld 1647 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
IMG_20200920_172931078_HDR.jpg

29 september 2020

Nog één keer een dagje aan zee

In april werd mijn moeder gediagnosticeerd met galblaaskanker met inmiddels al flinke uitzaaiingen. Hiertegen was niets meer te beginnen, het zou eerder een kwestie van maanden dan jaren zijn.

De coronatijd zorgde ervoor dat ze ook nog eens nauwelijks iemand zag, wat de situatie natuurlijk nog extra zwaar maakte. Haar huisarts maakte ons erop attent dat de Stichting Ambulancewens wellicht iets zou kunnen betekenen. Over een invulling hiervan hoefde mijn moeder niet lang na te denken: nog één keer een dagje aan zee met alle dierbaren.

Als eerste het online aanmeldformulier ingevuld en nog geen uur later werden we al gebeld! Ik dacht eigenlijk dat we zoiets vast wel lang van tevoren moesten aanvragen, maar niets was minder waar. Het zou zelfs die aankomende week al kunnen en verder iedere dag die we maar wensten.

Mede door ambulancechauffeur Ruud en verpleegkundige Eline is deze dag vlekkeloos verlopen. De strandtent die we hadden geregeld was ook echt op het strand zelf, dus het zou nog even een uitdaging worden om daar met een ambulance goed bij te komen. De zeer ervaren chauffeur Ruud had hier echter geen enkele moeite mee en bracht de ambulance tot bij de voordeur.

We waren zeer onder de indruk van de professionaliteit van zowel Ruud als Eline, ze wisten echt heel goed waar ze mee bezig waren. Je kon ook goed merken dat ze echt hun best deden om de dag zo leuk, ontspannen en natuurlijk mogelijk te laten verlopen. Uiteraard hadden we hun ook meegerekend in de reserveringen voor lunch en hapjes en alles liep eigenlijk als vanzelf.

Toen het tijd was om weer huiswaarts te keren stelde Ruud nog even voor of ze een tijdje op de brancard buiten op het pad wou staan met direct zicht op de zee. Nou, dat wou ze wel! Het was gelukkig ook erg mooi weer en het zonnetje scheen, er waren ook redelijk wat dagjesmensen op het strand. Dit was even puur genieten!

Dus Stichting Ambulancewens, en met name Ruud en Eline: zeer bedankt voor het slagen van deze geweldige dag!

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens