op dit moment 21914 wensen vervuld 1679 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
image-1.2.jpg

25 september 2020

Een diepe buiging voor deze stichting

Want: Afgelopen donderdag ging de wens van mijn moeder in vervulling om op visite te kunnen bij mij (haar dochter) in Breda. De woonplek betreft een boshuisje wat zij alleen maar van foto’s kent en toch nog graag in het echt wilde zien. Echter, mijn moeder woont op Texel in een verzorgingstehuis en deze reis is gezien haar gezondheid, niet meer mogelijk…dachten wij. Totdat ik gebeld werd door iemand die mij attendeerde op deze stichting! En toen ging het ineens razendsnel en werd de wens van mijn moeder binnen twee dagen werkelijkheid! Het weer was nu immers mooi, mijn moeder ‘goed genoeg’ om het aan te kunnen en er waren een ambulance en kundige vrijwilligers beschikbaar. Hoe mooi is dat! Hoe fijn dat mij verteld werd dat ik mee zou kunnen als ik zou willen om haar gezelschap te kunnen houden tijdens deze best lange reis. Al ‘keuvelend’ en genietend van het Hollandse landschap heeft ze 6 uur gereisd die dag, voor bijna 3 uur ‘op visite’. Hoe mooi dat het voor mijn moeder als comfortabel heeft gevoeld. We hebben een dag vol mooie herinneringen, iets wat mij voor nu en later zeer dierbaar is. Diep respect voor de snelheid waarmee alles ineens geregeld was en in het bijzonder voor de verpleegkundige- en ‘politievrijwilliger die enorm veel uren hebben ‘gegeven’ om deze onvergetelijke dag tot stand te laten komen. Dank voor het feit dat jullie de wereld voor mijn moeder (en daarmee ook voor mij) weer een momentje ‘mooier’ hebben gemaakt.
Mede namens mijn moeder,
Bernadette

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens