op dit moment 21582 wensen vervuld 1645 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
IMG_20200901_121529.jpg

25 september 2020

"Gaan we doen, we helpen jullie"

Vorige week, begin september, kwamen we terug in Loppersum met ontzettende goede herinneringen aan een driedaags reisje dwars door Nederland.

Door "Care for Cancer" werden wij geattendeerd op de mogelijkheden van www.ambulancewens.nl. We hadden onze wensen nauwelijks ingestuurd of er kwam al een reactie terug van: "Gaan we doen, we helpen jullie".
We hadden beide onze accu's leeg door ziekte (terminaal). En onze wensen, een bezoekje aan (schoon)moeder en aan (schoon)vader’s graf, werden met liefde vervuld, onder voortreffelijke, deskundige en liefdevolle begeleiding van twee vrijwilligers, W(ytske) en H(ans). Ook konden we onze favoriete dieren (Giraffes) nog bewonderen in het safaripark “de Beekse Bergen”.
Het huisje in Beekbergen, waar we sliepen en verzorgd werden (“Jan Boshuis”), bleek een uitkomst te zijn. Het huisje was met de nodige hulpmiddelen ingericht. ’s Morgens konden we genieten van een ontbijtje, waarna Jaap naar buiten werd gereden om even in het zonnetje te liggen (zie foto). En we hebben ’s avonds sinds tijden in een restaurant kunnen eten.
We willen onze begeleiders, W(ytske) en H(ans) de ambulancewens.nl en haar medewerkers bedanken voor het mogelijk maken van deze reis. Het was een echt cadeau, voor ons allebei, om nooit te vergeten.
Puck en Jaap

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens