op dit moment 21325 wensen vervuld 1624 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
IMG_2660.JPG.jpg

25 september 2020

Ontzettend dankbaar

Mijn moeder en ons leventje stortte in elkaar na een poliklinisch onderzoek 8 juli in het ziekenhuis, wij dachten even later weer lekker naar huis te gaan.....
Ze moest blijven en wij kregen direct dezelfde dag hele slechte berichten, ondanks allerlei onderzoeken een maand eerder .....
Alles werd haar ineens ontnomen ....

In de ambulance naar huis kregen wij een folder van Stichting Ambulance Wens.
Mama wilde nog heel graag een keer naar de dierentuin, Blijdorp, daar was ze vroeger ook geweest met mij en haar kleinzoon.
Ik stuurde de wens in op zaterdagochtend en direct, woendagochtend 23 september, gingen wij al op pad.

Wij werden ‘s morgens om half 11 opgehaald door Jaap en Ingrid, schatten, vanaf hun binnenkomst zijn wij zo liefdevol door hen verzorgd en begeleid.

Mama genoot al in de rit erheen, alles wilde ze graag meemaken.
Wij, dochter en kleinzoon, mochten mee in de ambulance en schoonzoon voegde later in Rotterdam bij. Wij hebben genoten van en met haar, haar enthousiasme, haar belangstelling voor de dieren, alles werd zo goed door haar op genomen, ze genoot zo van alle mooie dieren en planten !
Zij mocht aangeven wat ze zo graag nog wilde zien, o.a. de olifanten, de giraffen ,de ijsberen, de apen en natuurlijke het prachtige oceanium, ze genoot met volle teugen, van alles, van ons, met Jaap en Ingrid.

Jaap vroeg of zij nog graag iets wilde doen. De grote schepen, zei ze, die zou ik zo graag nog willen zien, vroeger ging ik met mijn vader en moeder varen met een plezierboot van Culemborg naar Rotterdam. Mama is dol op het water en de boten die op de Lek voor haar huis voorbij komen. Dat kan zei Jaap, geen enkel probleem, dat gaan we doen.
Wij zijn na Blijdorp nog een mooie ritje gaan maken door Rotterdam, langs de Euromast via de Parkkade langs de Speedo gereden, over de Erasmusbrug naar de Kop van Zuid, waar we Hotel New York en de SS Rotterdam ook nog konden zien.

Vervolgens naar huis, nog steeds genietend van de rit, kwam ze helemaal gelukkig thuis.

Wij willen Jaap, Ingrid, de Stichting, Kees, enorm bedanken voor alles wat jullie voor mijn moeder hebben gedaan, zij heeft zo erom genoten, wij hebben prachtige foto’s kunnen maken en filmpjes waar zij volop van nageniet !!!

Heel veel liefs van ons
Familie Van Malsen

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens