op dit moment 21325 wensen vervuld 1624 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
IMG_20200818_183906.jpg

15 september 2020

Naar Terschelling

Dit is de wens van Sjoerd naar Terschelling naar Hessel en Tess. We zouden dit jaar als begeleiding mee naar concert in het Ziggo Dome maar helaas door de covid was dit niet mogelijk. De wens bleef.  

In overleg met familie hebben begeleiders Janet en Aukje alles in werking gezet en contact gezocht met stichting wensambulance. Zij hebben heel wat werk verzet voor de overtocht want de boten zaten steeds vol. Maar het slaagde.

 

Dus op 18 augustus was het zover naar Terschelling en wat was het een uitkomst de wensambulance. We hadden een super duo(Verpleegkundige Mariet en chauffeur Siem) mee en Sjoerd werd gelijk verrast door Mario een mooie beer.

Naar de boot in Harlingen daar was nog een verassing Sjoerd zijn broer was er met schoonzus en nicht. De reis met de boot is zo`n 2 uur maar was zomaar voorbij. Aangekomen direct door naar de groene weide. Daar aangekomen stonden Hessel en Tess beide al buiten. De deur van de ambulance ging open en een zeer hartelijk emotioneel onthaal van Hessel en zijn dochter Tess. Daarna naar binnen en gesetteld hadden we een privé concert in het café genoten met een lach en een traan en natuurlijk een glas bier. Want Sjoerd wou dat het een feestje was en dat was het, want wat hebben we met ons allen genoten vooral van het zien genieten van Sjoerd. Na het optreden mooie foto`s gemaakt en nog tijd voor een gesprek. In het café genoten van een heerlijke lunch.

 

Daarna naar het strand gereden van Midsland aan zee met een geweldig uitzicht over het strand en de zee. Het zand in de handen van Sjoerd gegeven en dat voelde fijn.

Daar nog een aantal foto`s gemaakt en weer in de ambulance want Sjoerd wou graag nog naar de brandaris en we moesten ook rekening houden met de vertrektijd van de boot.

 

Bij de branderis had Sjoerd een verrassing voor ons als begeleiding we kregen een prachtig houten tekstbord. Dit bracht wederom de nodige emoties teweeg na een poosje onder de brandaris gestaan. Daar werden we getrakteerd op een heerlijke ijsco. Daarna weer terug naar de boot waar er een aparte tafel voor ons was gereserveerd. Het was een dag vol emoties en een vermoeiende dag maar Sjoerd zijn wens is in vervulling gegaan en kan terug kijken op een geweldige dag.

 

Ontzettend blij met stichting ambulance wens voor hun inzet en het meewerken aan het vervullen van de wens.

 

Echt top!

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens