op dit moment 21325 wensen vervuld 1624 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
IMG-20200826-WA0014.jpg

15 september 2020

Dit was een onwijs mooie en gave ervaring

Mijn moeder is helaas begonnen aan het laatste stukje van haar leven. Graag wilde wij nog iets doen als gezin om een mooie herinnering te maken. Zij kwam in haar tienerjaren vaker in dierentuin Blijdorp en had een mooie ervaring bij de olifanten. Ze mocht toen der tijd de olifant een biscuit geven en als dank gaf hij een hoopje stro terug. Hierdoor kozen wij ervoor om hier nog een keer naar terug te gaan.
We waren een beetje gespannen voor de dag maar toen Kees en Margot eenmaal binnen waren, maakte ze een fijne sfeer en een veilig gevoel. Mijn moeder heeft tot haar 15de in Delft gewoond en hierdoor kwamen we ook op het idee om via Delft naar Rotterdam te rijden.
Mijn moeder genoot in het park van al de mooie dieren en het even gezellig zitten om wat te eten en drinken. Aangekomen bij de giraffe kregen wij de kans om net iets dichterbij te komen. De verzorger nam ons mee naar beneden en mochten ze hier voeren en kwamen heel dichtbij. Dit was een onwijs mooie en gave ervaring om nooit meer te vergeten.
Na het bezoek aan het park zijn we toch nog even terug gegaan naar Delft. Hier is mijn moeder langs haar ouderlijk huis gegaan, haar school, haar fiets routes en het marktplein met het oude stadhuis. Een heleboel mooie herinneringen die ze op kon halen van vroeger en ook hier genoot ze onwijs veel van. Hiernaar gingen we weer op naar huis in Amstelveen.
Zo was de ontzettend mooie dag tot een einde gekomen.
Voor ons een hele mooie herinnering en een hele fijne dag met de top begeleiding van Kees&Margot!
Stichting Ambulance Wens ontzettend bedankt!
Groet familie Ariens

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens