op dit moment 21325 wensen vervuld 1624 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
Stichting_Ambulance_Wens_1.jpg

13 augustus 2020

M’n moeder genoot

Stiching Ambulance Wens – vrijdag 31 juli 2020

De verpleging van het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis had iets opgevangen: m’n moeder zou nog zo graag het nieuwe huis van m’n broertje willen zien. Want in de dagen dat zij plots in het ziekenhuis lag, is m’n broertje verhuisd en op zichzelf gaan wonen. We grapten wel eens, ‘dat m’n moeder de gehele inrichting van het nieuwe huis van m’n broertje heeft bedacht’. We gunden het haar zo dat ze dat nog zou kunnen zien! Zo gezegd, zo gedaan, binnen een paar dagen was het geregeld. Op vrijdag 31 juli 2020 werd m’n moeder, inmiddels lag ze in een hospice, opgehaald. M’n vader, broertje, zus, zwager en ik vormden het ontvangstcomité en hadden, nadat nog even snel de vloer was gestofzuigd en rommel uit het zicht was gezet,  ijsjes ingeslagen vanwege de warmte. Ze vond het allemaal prachtig. De gordijnen, de bank, het tapijt, de tafel; alles werd goedgekeurd.  Er moest nog wel even ‘iets aan die tuin gedaan worden hoor’. Ze vond het fijn om er te zijn en ze had vergeleken met de dagen ervoor heel wat energie en praatjes. In haar enthousiasme heeft m’n moeder het niet gelaten bij alleen het huis van m’n broertje. Een roadtrip langs allemaal plekken van vroeger is eraan vastgeplakt. Langs haar geboortehuis in Leiden en de plekken waar haar ouders zijn opgegroeid in Zoeterwoude. Uiteraard werden we voorzien van mooie verhalen over vroeger.
Aan het einde van de dag stond ze erop dat we nog even gezellig een terrasje zouden pakken in Oegstgeest. Om bitterballen te eten. Niet omdat zij daar trek in had, maar omdat ze wilde dat wij los zouden gaan. Met brancard en al zaten we heerlijk op het terras. M’n moeder genoot, wij genoten. Het was een geslaagde dag! Dank voor Liesbeth en Hans, de vrijwilligers die m’n moeder een fantastische dag hebben bezorgd en die met humor, liefde en geduld er de gehele dag bij waren! Dank voor Stichting Ambulance Wens, die binnen een paar dagen dit allemaal wist te realiseren! Op dinsdag 4 augustus 2020, vier dagen erna, is m’n moeder helaas overleden. Ze is 62 jaar geworden.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens