op dit moment 21325 wensen vervuld 1624 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
Hilly_tussen_de_spelers.jpg

7 augustus 2020

Haar voetballende kleinzoon

Beste toppers van de Stichting Ambulancewens,
 
Ten eerste nogmaals HEEL HARTELIJK DANK voor het waarmaken van de wens van mijn zus om nog eenmaal haar kleinzoon te zien schitteren op het voetbalveld.
Ik heb jullie benaderd of te vragen of het mogelijk was om mijn zus, met de juiste en deskundige hulp, te kunnen vervoeren vanuit de hospice naar het voetbalveld waar haar kleinzoon speelt. Zij is zo goed als elke wedstrijd vanaf het prille begin gaan kijken (en aanmoedigen) naar haar voetballende kleinzoon. Dit was geen probleem volgens jullie en mijn nicht/haar dochter benaderde de voetbalclub. Toen ging alles snel, vriendschappelijke wedstrijd werd geregeld en ook het vervoer van Ambulancewens werd geregeld. Helemaal top! Twee dagen na het telefoontje was het al zover en de toppers hebben, toen ze haar kwamen halen, alles keurig uitgelegd, overlegd met de zorg en gevraagd wat nodig was, dat was eigenlijk niets want de Ambulance heeft alles wat we nodig hadden zelf, heel mooi met alles erop en eraan, rondom ramen zodat je naar buiten kan kijken maar ‘pottekijkers’ niet naar binnen.
 
De aankomst bij het voetbalveld was erg emotioneel, ze kreeg prachtige bloemen, een mooie foto van haar met kleinzoon en er stond een heuse erehaag te klappen waar zij op de brancard doorheen werd gereden. Geweldig teams, trainers en coaches! Het was warm maar we hadden een parasol mee en de toppers van Ambulancewens ook plus een koelbox drinken, echt aan alles was gedacht! De wedstrijd begon, de jongens waren fel en kleinzoon scoorde voor oma, bij zijn eerste doelpunt rende hij dan ook naar haar toe:  ‘voor jou oma’! Ook zijn 2e en 3e doelpunt waren voor haar. Na afloop kwamen de teams klappend op haar af, dat was kippenvel, zoveel respect onderling, wij naar de spelers, trainers en coaches en andersom zij naar de familie, zo mooi! Elke speler kwam persoonlijk naar mijn zus om een kort woordje te spreken en haar sterkte te wensen. Dit alles met zoveel respect voor hun teamgenoot wiens oma zo ziek is. Het was intens, emotioneel, menig traantje is gevallen maar ook zo geweldig mooi, dit is iets wat wij als familie niet zullen vergeten!
 
De toppers van de Ambulancewens hebben haar weer keurig terug gebracht na een intense dag, ze hebben heel goed voor haar gezorgd en opgelet ivm de warmte en volgens mij hebben ze ook genoten van de middag en wedstrijd ook al hebben ze niet zoveel met voetbal Knipogende emoticon
 
Nogmaals SUPER BEDANKT voor alle goede zorgen en het mogelijk maken van de wens van mijn zus om nog eenmaal haar kleinzoon te zien spelen!
Ik voeg wat foto’s bij voor op jullie site, ik ga jullie promoten en er komt een donatie jullie kant op!!
 
Woorden schieten tekort om, namens mijn familie, jullie te bedanken!
 
Met hele vriendelijke groet,
 
Zus van Hilly Timmerman
 
 
Sandra Middleton-Waijenberg

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens