op dit moment 21325 wensen vervuld 1624 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
JM_444.jpg

4 augustus 2020

Wat een prachtig nieuws

Beste Stichting Ambulancewens,

In december 2018 vroeg mijn vriend mij ten huwelijk in de bergen van Vietnam. Het is altijd al de wens van mijn vader Foeke geweest om mij, als oudste en enige dochter, weg te kunnen geven, al vanaf het eerste moment. September 2020, zou de maand worden waarin wij zouden trouwen.

Door de verschrikkelijke ziekte die mijn vader trof, was de oorspronkelijk geplande trouwdatum niet meer haalbaar, en hebben wij besloten de bruiloft te vervroegen naar 10 juli. Dit was twee weken nadat wij hoorden dat mijn vader niet meer te genezen was. Er was maar één mogelijkheid waarop mijn vader aanwezig kon zijn bij mijn bruiloft, en dat zou via de Stichting Ambulancewens zijn. Wij dienden een wens in, en binnen 24 uur hoorden wij dat het mogelijk zou worden! Wat een prachtig nieuws in deze zware tijd!

Jullie, en met name de twee supervrijwilligers die aanwezig waren, hebben mijn vader één van de mooiste dagen van zijn leven bezorgd. Hij is opgehaald vanuit het UMCG, en naar de trouwlocatie in Friesland gebracht. Hij heeft er ontzettend van kunnen genieten. Het is hem zelfs gelukt om in de trouwzaal van de brancard af te komen, en een stukje te lopen op mij weg te kunnen geven! Een onvergetelijk moment voor de hele familie. Ook heeft hij daarna bij de receptie kunnen zijn, en met ons kunnen toasten op ons huwelijk.

Dankjewel, fantastische stichting en
vrijwilligers, dat jullie dit voor ons hebben kunnen betekenen!

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens