op dit moment 21325 wensen vervuld 1624 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
west_aan_zee.jpeg

4 augustus 2020

"Groene Strand"

Op zondag 2 augustus jl. konden nog één keer als gezin naar Terschelling, zoals Jaap had gewenst. Hij kwam er als kind veel met zijn ouders en broer en zusjes en toen we zelf kinderen kregen hebben we ook op Terschelling gekampeerd. Jaap heeft mooie herinneringen aan die tijd.
De ambulance kwam al om 7 uur voorrijden bij het Hospice. Dat was een vroegertje maar alles liep op rolletjes en we haalden keurig op tijd de boot van 8 uur 's ochtends. We kregen op de boot een ware VIP behandeling. Jaap werd zo neergezet dat hij uitzicht op de Waddenzee had en tegen 10 uur waren we op Terschelling.
Gelukkig scheen de zon volop en konden we heerlijk koffie drinken op het terras van het strandpaviljoen bij West aan Zee. Het uitzicht over het immens brede strand en de zee was formidabel en Jaap genoot zichtbaar.
Rond een uur of 12 zijn we vertrokken richting Midsland, waar we lekker geluncht hebben bij Restaurant "Onder de Pannen".
Daarna konden we nog even door naar het "Groene Strand" waar je een fantastisch uitzicht hebt over de Waddenzee en in de richting van Vlieland kijkt. Het was Jan en Anita geen moeite te veel om Jaap zo neer te zetten dat hij alles goed kon zien. Alle lof daarvoor! We zijn met de boot van half 4 terug gegaan en rond half zeven lag Jaap weer veilig in zijn kamer. Als familie vonden we het heel spannend hoe de dag verlopen zou en hoe het met Jaap zou gaan, maar alles ging super goed met dank aan Jan en Anita.
Nogmaals heel veel dank namens ons vijven!
Groetjes, Jaap, Carolien, Erik, Marleen en Hans.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens