op dit moment 20751 wensen vervuld 1565 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
DSC01054.JPG.jpg

24 juni 2020

Mama kijkt op een mooie dag terug.

Mevrouw van Driel heeft 4 weken geleden te horen gekregen dat ze ongeneeslijk
 ziek is. Toen we dit te horen kregen was haar eerste vraag. Kunnen we dan alsjeblieft nog 1 keer naar zee. Maar door de ziekte gaat mama sneller achteruit en zou dit niet meer mogelijk zijn met een gewone auto. Een goede vriend van mama was op de koffie en die zei tegen haar dat hij ging regelen dat ze met de wens ambulance naar zee zou kunnen. We werden dezelfde middag nog terug gebeld dat het eigenlijk dat zelfde weekend nog zou kunnen. We hebben dit echter nog 1 week uitgesteld. Zondag 14 juni was het zo ver. Om half 11 reed de ambulance voor en maakte we ons klaar om naar de zee te gaan. Alle kinderen en kleinkinderen gingen mee. Mama in de ambulance en daar begon de rit naar Langervelderslag. Daar aangekomen zijn we samen met de verpleegkundige naar het strand gelopen en heeft mama heerlijk met haar voeten in de zee gezeten. Kleinkinderen hebben lekker lopen voetballen. Samen nog een broodje gegeten en nog koffie gedronken met wat lekkers erbij. Na 2 uurtjes was mama wel moe en zijn we via de spotplek van schiphol weer naar huis gegaan. om half 5 waren we moe maar terug kijkende op een super mooie dag weer thuis. Waar we nog heerlijk als gezin hebben gegeten met zijn alle. Mama kijkt op een mooie dag terug.
Hartelijk dank dat jullie dit nog voor haar hebben gedaan

Lieve groet
Hannie van Driel
en haar kinderen en kleinkinderen

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens