op dit moment 16525 wensen vervuld 1106 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
papillon-bleu-210974.jpg

4 juni 2020

Zijn laatste tripje

Mijn vader is plotseling erg verslechterd en heeft te horen gekregen dat hij niet lang meer leeft, maar had nog nooit het huis van mij, zijn zoon, in Amsterdam gezien. Daarom besloot ik om deze wens te vragen via stichting ambulance wens en dat was het waard. Hij kan helaas niet meer lopen, maar dankzij de hulp van twee ontzettend aardige en opbeurende heren en een brancard werd hij zo de ambulance ingegleden op weg naar zijn laatste tripje. Eenmaal aangekomen in Amsterdam was het een mooie uitdaging om te parkeren en mijn vader naar boven te tillen maar dit ging zonder problemen helemaal goed. Mijn vader genoot van het huis, waar we na een kopje koffie een rondje door gemaakt hebben om daarna snel, maar voldaan weer richting huis te keren. De heren stonden ook nog open om een ommetje te maken, maar mijn vader was al zo kapot van alle indrukken dat we weer naar huis zijn gereden met een ervaring die we nooit zullen vergeten. Dank hiervoor.

Pim van der Woude

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens