op dit moment 16518 wensen vervuld 1106 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
ambulancewens41.JPG.jpg

1 mei 2020

Emotionele maar ook mooiste dagen in mijn leven

Lieve medewerkers van Ambulancewens,

Sinds jaren is mijn moeder ernstig ziek. Ze zit in de laatste fase van haar COPD en is momenteel woonachtig in het ZZG Zorghotel te Groesbeek, vlak bij Nijmegen.

Vorig jaar vroeg mijn moeder mij of het mogelijk was om nog een keer naar de zee te gaan. Gezien mijn moeders conditie was dit een onmogelijke opgave. Om die reden hebben wij toen contact opgenomen met Stichting Ambulancewens. Dit contact leidde tot een van de meest indrukwekkende, emotionele maar ook mooiste dagen in mijn leven. Die 30ste van november zijn wij met zijn drieën, mams, Lilian mijn vriendin en ik richting Scheveningen gegaan. Het was heerlijk om mams zo te zien genieten van de zee en later ook het heerlijke visje bij Simonis aan de Scheveningse haven. Ze heeft het er nog steeds over.  

Ons is enorm bijgebleven dat het vanzelfsprekend was dat er een fijne dag zou gaan plaatsvinden. Daarnaast was voor jullie niets teveel deze dag. Stoppen om te plassen? Geen probleem! Nog twee keer stoppen om te plassen? Geen probleem! Duwen van de rolstoel door het strand? Geen probleem. Na een enorm lange dag een flinke rit vrolijk terug naar Nijmegen? Geen probleem!

Mams leeft nog? Jazeker. Voor hoe lang dat weet niemand maar ik weet wel dat jullie stichting mijn moeder en ons een geweldige mooie dag en daarmee herinnering hebben gegeven.

Morgen zal ik vanwege mijn verjaardag 38 kaarsjes mogen uitblazen. Iets wat zeker niet iedereen is gegund. In plaats van cadeaus en een feest heb ik besloten om geld in te zamelen voor jullie geweldige stichting. Dit heeft geleid tot een bedrag van €575,- euro welke ik vandaag naar jullie rekening heb overgemaakt.

Hierbij stuur ik jullie ook een foto toe van deze geweldige dag. Voel je vrij om hem te gebruiken om mensen te motiveren jullie stichting te steunen.

Ik wens jullie alle goeds, heel veel liefs en gezondheid toe, mede namens mijn moeder Ann Steine-Smith

Vincent Steine
Lilian Hendriks

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens