op dit moment 21325 wensen vervuld 1624 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
tessa29-9184.jpg

3 maart 2020

Toch mogelijk kunnen maken

‘Ik ga beter worden, zodat ik je nieuwe kamer kan zien’, herhaalde onze ernstig zieke moeder keer op keer toen ze nog in het ziekenhuis lag. Eenmaal thuis, toen duidelijk werd dat de ziekte niet meer tegen te houden is, leek een bezoek aan het nieuwe appartement van mijn zus onmogelijk geworden. Drie steile trappen op, terwijl ze niet eens meer het bed uit kon.

Thuis in bed kwam onze moeder op een idee: zij kende Stichting Ambulance Wens, zouden die dit misschien toch mogelijk kunnen maken? Een telefoontje later was het al geregeld.

 

Dankzij de fantastische mannen van Ambulance Wens kwam onze moeder – als verrassing op de verjaardag van mijn zus – alsnog omhoog, gedragen op een stoel.  Een hele beklimming, die ongelofelijk soepel verliep, dankzij de inspanningen van de ambulancemedewerkers.

 

Ondanks alle pijn straalde onze moeder van trots en blijdschap: het was tóch nog gelukt het nieuwe plekje van haar dochter te bezoeken! Boven hadden we een fantastisch verjaardagsfeestje. Een geweldig geluksmoment voor onze moeder, en onvergetelijk voor ons allemaal. Fantastisch dat zoiets mogelijk is!

Heel veel dank voor een fantastische dag,

Harry, Ineke, Thomas, Tessa & Sophie.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens