op dit moment 21325 wensen vervuld 1624 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
1.2.jpg

17 februari 2020

Een prachtig moment gevangen in één foto.....

Een prachtig moment gevangen in één foto.

Bijzonder omdat Jona zijn wens in vervulling ging maar ook voor ons om als ouders erbij te zijn. Op het moment van reis was hij al een jaar aan het vechten tegen de ongrijpbare vijand. Via een verpleegkundige kwamen we op het idee om zijn wens in te sturen naar stichting ambulance wens. Kees kwam donderdag bij ons thuis en zijn voorstel was; 4 dagen naar Zwitserland om de hoge Alpen nog 1 keer te zien. Na een ziekenhuisopname van 3 dagen waar alles werd gedaan om Jona zo fit mogelijk te krijgen reisden we dinsdag 19 november al af naar Interlaken. Dankzij de 2 ontzettend lieve, onbaatzuchtige verpleegkundigen en een comfortabele ambulance kwamen we na een dag reizen aan bij het hotel. Wat de 2 dagen in Zwitserland met Jona gedaan hebben is met geen pen te beschrijven maar als ik de glimlach op zijn gezicht nog zie dan ben ik weer erg onder indruk wat Stichting Ambulance Wens mogelijk maakt. Op dag 2 vingen we al een glimp op van de Alpenreuzen waar hij al kennis mee had gemaakt in 2011. Via Lauterbrunnen en het Grindelwald reden we langs de voet van de bergen waarbij je bijna een stijve nek kreeg van het omhoog kijken en foto's maken. Voor een mooi panorama besloot Wouter naar Beatenberg te rijden. Al draaiend en kerend op de weg naar boven leek de mist roet in het eten te gooien, maar op het moment dat we uitstapten op het uitzichtpunt trok de mist even weg en zagen we Jona,s wens in vervulling gaan. Hij liep zelf naar de brancard die al klaarstond en een tel later zaten we naast hem om samen te beleven wat in onze ogen eigenlijk niet meer mogelijk was voor hem. De reacties op de foto lazen we later en vonden deze hartverwarmend. Wat Jona niet wist is dat we de volgende dag de bergen vanuit een helikopter zouden gaan zien en voordat we weer het dal in reden werd dit nieuws aan Jona verteld. De smile leek niet meer op zijn gezicht te passen.. Dag 3 stond in het teken van de vlucht en aan het begin van de middag stapten we in de rood witte helikopter. Jona kon van dichtbij de besneeuwde toppen zien en bijna aanraken. De wens was meer dan vervult. Op dat moment wisten we niet dat hij nog maar 2 weken kon nagenieten van de vele foto's en video,s. Jonathan zag zijn volgende bestemming als een Zwitserland maar dan oneindig veel mooier dan op die dag dat hij zijn bergen zag. Dank aan de stichting ambulancewens voor het mogelijk maken van deze blijvende herinnering.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens